U bevindt zich hier: HomeJeugdGJV

GJV Bolsward

De Gezamenlijke Jeugdvereniging

De GJV is de Gezamenlijke Jeugdvereniging van de Martinikerk en de Gasthuiskerk. Het is een vereniging voor en door jongeren vanaf 15 jaar.  Iedere vrijdagavond komen de leden om 20:15 uur bij elkaar in het eigen zaaltje in de Gasthuiskerk. Op zo'n avond wordt er een onderwerp besproken dat, op enkele uitzonderingen na, door de leden zelf gemaakt wordt. Dit varieert van de interpretatie van een Bijbelstuk, de toepassing van geloof in het dagelijks leven tot andere thema's zoals bijvoorbeeld de opstanding van Jezus. De onderwerpen worden eerst besproken in kleine groepjes van ongeveer 4 personen zodat iedereen zijn mening kwijt kan. Hierna komen alle leden weer bij elkaar om de bevindingen met elkaar te kunnen delen. Dit groepsgesprek wordt rond 22:00 uur afgerond. Er is dan ruimte om gezellig na te zitten onder het genot van een drankje en muziek.

Naast deze avonden organiseert het bestuur ook andere leuke activiteiten voor de leden. Denk hierbij aan een jaarlijks kerstgala, een nieuwsjaarsborrel en een zeer gezellig kamp waarmee ieder seizoen wordt afgesloten.  Op het moment telt de GJV zo'n 25 leden tussen de 15 en 25 jaar. Lijkt het jou leuk om ook te komen? Je bent van harte welkom op een vrijdagavond!

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Lisanne Breeuwsma

0641620955