U bevindt zich hier: HomeActiviteitenWinterprogramma 2017-2018

Voor de huisgroepen willen we dit jaar gebruik maken van het boekje Teken van Leven, van Nelly van Kampen. Het bevat acht korte bijbelstudies over het Johannes evangelie. Aan de hand van de zeven tekenen die beschreven worden in dit bijbelboek leren wij Jezus beter kennen. Het boekje nodigt uit om samen in gesprek te komen.

Nelly van Kampen-Boot was predikante binnen de Protestantse Kerk van Nederland. Zij was mijn naaste collega in Pijnacker-Delfgauw. Afgelopen voorjaar is zij overleden. De laatste jaren was zij werkzaam als docente Missiologie en Bijbelvakken in Kuala Lumpur.

Op 4 oktober is om 20.00 uur een startavond in de kerk. Daar willen we groepen samenstellen. Er zijn twee vormen: 1. groepen die zelf bij iemand aan huis samenkomen. 2. groepen die in de kerk samenkomen op een woensdagavond o.l.v. ds. Jaap van der Windt en na een inleiding in kleinere groepjes uit elkaar gaan. Data zijn: 4 en 25 okt., 22 nov., 6 dec., 10 en 31 jan., 21 feb., 14 mrt. en 11 april.

Ik zorg na aanmelding voor genoeg boekjes!! (Jaap van der Windt) Een eigen bijdrage van €7,50 mag, hoeft niet.

Zie bijlage voor meer kringen!!

Bijlagen:
Bewaar het bestand Vorming en toerusting 2017-2018.pdfKringen 2017 2018[ ]211 Kb